Sim Only Black Friday 2022

Op vrijdag 25 november 2022 is het weer Black Friday! Dat betekent enkele dagen weer hele gave aanbiedingen. Zo ook de beste Black Friday Sim Only Deals! Omdat wij je graag verder helpen, gaan we op deze pagina de beste Black Friday deals voor je op een rijtje zetten. Zo hoef jij niet lang te zoeken, maar kun je direct de beste Sim Only Deal voor 2022 scoren!

Je kunt onder andere korting krijgen op de abonnementskosten, maar ook extra data of belminuten of tijdelijk geen aansluitkosten. Op die manier krijg jij meer voor minder! Wacht daarom totdat je de perfecte Black Friday Sim Only deal vindt zodat je zeker weet dat je niet teveel geld uitgeeft!

Wat is de beste Black Friday Sim Only Deal 2022?

Tijdens Black Friday 2022 zullen er diverse Sim Only deals zijn. Op dit moment weten we nog niet wat de beste aanbieding wordt. We verwachten dat deze in week 47 bekend wordt.

Welke providers hebben een sim only Black Friday aanbieding?

Black Friday is de laatste jaren in Nederland razendsnel heel populair geworden. In het begin ging het vooral om huishoudelijke producten en kleding. Tegenwoordig lijkt het wel of alles en iedereen meedoet met de Black Friday aanbiedingen. Zo ook telecom providers. Bedrijven zoals KPN, Tele2, Vodafone en Lebara doen elk jaar mee met de beste Sim Only Deals! Hierdoor ontvang jij extra korting, zeker nu de inflatie toch al zo hoog is!

Deals bekijken

Webshops

Deze winkels hebben de beste Sim Only Black Friday Deals. Natuurlijk hoef je hier niet voor naar de winkel, maar kun je online in hun webshops de beste deals vinden. Bovendien hebben ze online vaak extra deals die je in de winkel niet vindt en worden prijzen regelmatig aangepast om concurrerend te blijven.

  • MediaMarkt
  • Coolblue
  • Mobiel.nl
  • GSMweb

Wanneer kies je voor een Sim Only?

Je kiest voor een Sim Only als je alleen een abonnement met belminuten en/of data wilt en geen nieuwe mobiele telefoon nodig hebt. Dit kan zijn omdat je nog een mobiel hebt, die nog wel een tijdje mee kan gaan. Maar je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een tweedehands mobiele telefoon te kopen. Op die manier bespaar je flink op de kosten van een nieuwe telefoon. Een Sim Only abonnement is dan vaak ook stukken goedkoper dan een mobiel abonnement met telefoon. Zeker nu met de Sim Only Black Friday deals kun je al een uitgebreid Sim Only abonnement hebben voor enkele euro’s per maand. En wil je meer? Er zijn momenteel ook de beste aanbiedingen voor onbeperkt data en bellen!

Cyber Monday Sim Only aanbiedingen

Heb jij de Black Friday Deals op vrijdag 25 november 2022 gemist? Geen probleem! De meeste aanbiedingen worden het hele weekend nog gevoerd. Bovendien is het op maandag 28 november 2022 Cyber Monday. Nog een dag vol te gekke aanbiedingen en deals! Cyber Monday is van originele specifiek voor online shopping. Echter met zowel Black Friday als Cyber Monday kun je tegenwoordig de beste online Deals scoren.

Houd daarom deze pagina in de gaten. Op de maandag zullen we de pagina weer bijwerken en ook dan de allerbeste Cyber Monday Sim Only Deals hier voor je tonen!